Промоциите са валидни до изчерпване на количествата

Доставка и Плащане

Promo-Zona доставя стоките, поръчани от Вас с куриерска фирма Еконт Експрес и ОК Експрес.  Поръчаните стоки се доставят с куриер на Ваш адрес указан при заявката или до адрес на куриерската фирма.

След получаване на поръчката, посредством телефонен разговор се потвърждава поръчката и адреса, на който да бъде доставена стоката.
Поръчки направени до 16.30 ч се обработват и изпращат същият работен ден.
Поръчки направени след 16.30 ч се обработват на следващия работен ден като най-често пристигат на следващия работен ден между 9:30 и 17:00 часа до адрес или до 10:00 часа в офис на куриера. В събота доставки се извършват до 13:00 часа до адрес, офисите на куриерите работят от 9:00 до 13:00 часа.
Поръчката Ви ще бъде доставена в срок от 24 часа до 3 работни дни на посочения от Вас адрес.

Всички поръчки направени събота и неделя се обработват в понеделник.

Доставки не се извършват в неделя и в официални празнични дни.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция преглед, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред Куриера или в офиса на Еконт. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на Еконт, няма да бъдат уважавани!

В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Наложен платеж

При получаване на стоката Вие заплащате сумата на Куриер.

Всички разходи по наложения платеж са за сметка на  Promo – zona, Вие ще заплатите единствено стойността на Вашата поръчка + цената за куриерската услуга.

Цена на доставка

Цената на доставката е до 3,90 лв. до офис на Еконт или до 5.90 лв до Ваш адрес за цялата страна.