Доставка и Плащане

Promo-Zona доставя стоките, поръчани от Вас с куриерска фирма Еконт Експрес и Спииди АД.  Поръчаните стоки се доставят с куриер на Ваш адрес указан при заявката или до адрес на куриерската фирма.

След получаване на поръчката, посредством телефонен разговор клиентът потвърждава поръчката и адреса, на който да бъде доставена стоката.

Поръчки направени до 16.00 ч се обработват и изпращат същият работен ден.

Поръчки направени след 16.00 ч се обработват на следващия работен ден като най-често пристигат на следващия работен ден между 9:30 и 17:00 часа до адрес или до 10:00 часа в офис на куриера. В събота доставки се извършват до 13:00 часа до адрес, офисите на куриерите работят от 9:00 до 13:00 часа.
Поръчката Ви ще бъде доставена в срок от 24 часа до 3 работни дни на посочения от Вас адрес.

Всички поръчки направени събота и неделя се обработват в понеделник.

Доставки не се извършват в неделя и в официални празнични дни.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция преглед, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред Куриера или в офиса на Еконт. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на Еконт, няма да бъдат уважавани!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. 

При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Наложен платеж

При получаване на стоката Вие заплащате сумата на Куриер.

Вие ще заплатите стойността на Вашата поръчка + всички разходи по наложения платеж и цената за куриерската услуга.

Цена на доставка

Цената на доставката е по тарифите на куриерските фирми